FESTÉS & TAPÉTÁZÁS

Precizitás a legmagasabb minőségű anyagokból

Tovább ...

HIDEGBURKOLÁS

Változatos mintakollekció, irodák és otthonok számára.

Tovább ...

PVC-PADLÓBURKOLAT

EU-szabvány szerinti termékek. Optimális ár-érték arány.

Tovább ...

Kik vagyunk?

Vállalkozásunk, az Alpstein Kft., 2005 márciusában alakult és azóta kivitelez építési projekteket. A magyar ingatlanpiacon tíz éve lehet velünk komolyan számolni. Munkatársaink több éves németországi építési tapasztalattal rendelkeznek. Ideológiánk egyszerű: Ügyfeleink és szomszédaik életminőségét szeretnénk magasabb szintre emelni!

 
Mit teszünk Önért

Vállalkozásunk, egy építési projekt minden munkafolyamatának, hozzáértő tervezését és kivitlelezését kínálja Önnek. Részlet a kínálatunkból: 

  • Festés & Tapétázás
  • Design-burkolatok
  • Hidegburkolatok

 

Értékek, amiket képviselünk

Egy régi bölcsesség azt mondja: "Az ügyfél a király". Így élünk. Ezt tettük magunkévá.

Hol talál meg minket?

Az Alpstein Kft. három országban van jelen: a székhely Magyarországon, egy saját telephely Svájcban és egy állandó képviselet Németországban. Akárhol is van szüksége ránk: az ügyfeleinkhez fűződő személyes viszony és a hosszantartó együttműködés nekünk egyaránt ugyanolyan fontos!

Miért válasszon minket?

Hálózatunk magyarországi székhelye miatt lehetőségünk nyílik arra, hogy viszonylag kedvező árú, EU-szabvány szerinti szolgáltatást és építőanyagot biztosítsunk. Az ezen helyzetünkből fakadó előnyünket párosítjuk a nyugat-európai minőségi és teljesítményre vonatkozó elvárásokkal, az építési projekt helyben történő megvalósításánál. Így egy kölcsönös "Win-Win-szituáció" alakul ki.


Lépjen közvetlen kapcsolatba velünk

Ügyfeleinknek elsőrangú minőséget és megfizethető szolgáltatást kínálunk: Kapcsolat

Szórólapunk az Ön számára

Itt töltheti le szórólapunkat: Letöltés